top of page

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Sağlık çalışanı dendiğinde çoğunlukla sadece doktorlar ve hemşireler düşünülse de aslında sağlık memurlarından acil tıp teknisyenlerine, diyetisyenlerden psikologlara bir çok meslek grubu akla gelmelidir. Özellikle de covid-19 salgınıyla birlikte kıymetlerini bir kez daha anladığımız sağlık çalışanları büyük bir teşekkürü hak eder.

Sağlık çalışanlarına neden teşekkür etmeliyiz?

Uzun mesai saatlerinde ve zorlayıcı şartlar altında bir yandan stresle başa çıkmaya çalışıp bir yandan da ellerinden gelen en iyi şekilde hizmet vermeye devam ettikleri için teşekkür etmeliyiz. Kendi hayatlarındansa hastalarının hayatlarına öncelik tanıdıkları için, kendi ailelerinden çok hastalara ve hastaların ailelerine zaman ayırdıkları için, bizlere her şeyi sabırla ve en anlaşılır şekilde açıklamaya çalıştıkları için teşekkür etmeliyiz. En önemlisi de sağlığımızı geri kazanabilmemize en büyük katkıyı sağladıkları için teşekkür etmeliyiz.



Peki sağlık çalışanlarına nasıl teşekkür edelim?

Sözlerimizle, ses tonumuzla, davranışlarımızla, onların da birer insan olduğunu ve ancak aracı olabileceklerini unutmadan, söylediklerini ve uyarılarını dikkate alarak teşekkür edelim.



Kendi sağlığını tehlikeye atmak pahasına bizlerin sağlığı için ellerinden gelen çabayı gösteren sağlık çalışanlarına TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

VARLIĞIMIZ İYİLİK OLSUN!


11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

ARILAR

SU KAYNAKLARI

Post: Blog2 Post
bottom of page